Babamozi

(magzati ultrahang, magzati Doppler-áramlásvizsgálatok (flowmetria), diagnosztikus kismedencei ultrahang, petefészkek, a méhtest és endometriózis ultrahang vizsgálata)

A Medconnexus Gyógyászati Központban a világszínvonalú "SAMSUNG WS80 ELITE" és "MEDISON" valamint "TOSHIBA" ultrahangkészülékek állnak rendelkezésre. Lehetőség van a legmodernebb „5 Dimenziós” ábrázolásmódra, hüvelyi, hasi vizsgálatokra, doppler-áramlásmérésre, DVD-felvételek készítésére, valamint fénykép készítésére.

A terhesgondozás elengedhetetlen elemeként a terhesség igazolásától az egész terhesgondozás során nyomon követjük a magzat és a méhlepény méhen belüli fejlődését, elhelyezkedését. A vizsgálati protokolloknak megfelelő időpontokban elvégezzük a szükséges paraméterek mérését, mint például a tarkótáji bőrredő, az orrcsont, vagy a magzati vesék mérését. A magzati fejlődés és állapot diagnosztikájának részeként flowmetriás (áramlás-diagnosztikai) vizsgálatokat végzünk. Az 5 dimenziós felvételekkel családi eseménnyé emeljük a várandósok gondozását.