Foglalkozás-egészségügy

A Medconnexus Gyógyászati Központ foglalkozás-egészségügyi (üzemorvosi) szolgáltatásának megrendelői között számos cég - az egy fős egyéni vállalkozástól az országos hálózattal rendelkező multinacionális vállalatokig - megtalálható. Hosszú évek tapasztalatával, az egész országra kiterjedő alvállalkozói hálózattal, és kiemelt színvonalú szakrendeléssekkel a háttérben vállaljuk cégek üzemorvosi szolgáltatásának ellátását.

A szolgáltatás a kormányrendeletben meghatározott kötelező szűrővizsgálatoktól egészen a teljeskörű kivizsgálást biztosító "Manager-szűrésekig" terjed.

Vállaljuk továbbá hivatásos és úrvezetői jogosítványok, munkavállalási és fegyverviselési engedélyek orvosi vizsgálatát.

A Foglalkozás-egészségügyi (üzemorvosi) alapszolgáltatás tényleges vállalási díja egyedi megállapodás alapján jön létre a szerződést befolyásoló tényezők figyelembe vételével (összlétszám, munkaerővándorlás, stb.). A foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatást, valamint a kiterjesztett szűrővizsgálatokat igénybevevő nagyvállalati megrendelőink részére szinte az egész ország területére kiterjedő alvállalkozói hálózatot működtetünk, mely útján az egyes vállalatok vidéki telephelyeinek vonzáskörzetében tudjuk az egységes szolgáltatási színvonalat biztosítani, és központilag ellenőrizni.