Fogfehérítés

A Medconnexus Gyógyászati Központban a modern fogfehérítési eljárások egész tárháza áll rendelkezésre. Pácienseink számára mindig egyénre szabottan az adott elszíneződés korrekciójára legalkalmasabb eljárást választjuk ki.

"Lézeres fogfehérítés"

A lézeres fogfehérítés során igen hatékonyan, rövid idő alatt akár több színárnyalatot is tudunk fehéríteni. Az eljárás során a lézerfény aktiválja a speciális fehérítő készítményt, ínyvédelem mellett.

Előtte Közben Utána


"Otthoni" sínes fogfehérítés fogfehérítő zselé alkalmazásával

huA fogfehérítő zseléből folyamatosan felszabaduló hatóanyag kifehéríti (oxidálja) a legtöbb elszíneződést, habár átmenetileg érzékennyé teheti a fogakat, de azokra káros hatást nem fejt ki. Az alkalmazás során a fogak és az íny egészségi állapotának ellenőrzését, valamint a régi tömések cseréjét és a szuvas fogak kezelését követően lenyomatvételre kerül sor, melynek segítségével elkészül az egyénre szabott, pontosan illeszkedő fogsín. A vékony, lágy műanyagból készülő sín használata kényelmes, így éjszaka, alvás közben is viselhető. A páciensek többsége leginkább éjszaka, alvás közben használja a zselét. Egyéni mérlegelés alapján dönthető el, hogy hány éjszakán át szükséges a kezelést folytatni a lehető legjobb eredmény elérése érdelében. Az esetek legnagyobb részében 3-8 éjszaka elegendő. Bizonyos esetekben választható a sín nappali viselete is. A fogfehérítő zselével történő eljárás egy kíméletes módszer az elszíneződött fogak kifehérítésére, mivel a fogak szerkezetében nem okoz változást.

"Rendelői fogfehérítés"

huhuA rendelői fogfehérítés során a fogakra felvitt fogfehérítő készítményt egy speciális hullámhosszú fényt kibocsátó, ún. polimerizációs lámpával megvilágítva aktiváljuk, és ezáltal indul be a fehérítés kémiai folyamata. Az ínyszéleket előzetesen védőkészítménnyel borítjuk be. Általában egy órát vesz igénybe az eljárás.

"Belső fogfehérítés"

Az elszíneződött gyökérkezelt fogak egyenkénti fehérítésére kiválóan alkalmas módszer, melynek során a fogfehérítő készítményt a pulpakamrába helyezzük, mely hozzávetőleg 3-5 napig aktív marad, és ezt követően onnan eltávolítjuk, majd a pulpakamrát fedőtöméssel zárjuk.


borgyogyaszat

MEDCONNEXUS

GYÓGYÁSZATI KÖZPONT

H-1181 Budapest Üllői út 419.

Telefon: +36 1 291-0539
+36 1 290-0921

E-mail: info@medconnexus.hu

webdesign: honlaprendeles.hu